Indonesian Javanese  yaiku bulu mata bulu jaran, bebas, bulu mata MADIHAH T72.



Rincian Produk:
1. Jeneng Item: bulu mata bulu kuda
2. Jeneng merek: MADIHAH.
3. Nomer Model: T72.
4. Bahan mentah: Wulu Jaran, 100% Wulu Mink Fur.
5. Pita: Band Cilik Ireng.
6. Tipe: Tangan digawe.
7. Gaya: 3D Multi berlapis, Alam, Lembut, Kelembapan.
8. Length: 13mm.
9. ODM / OEM: Paket sing kasedhiya.
10. Lable Private: Desain Logo Pribadi (Kasedhiya).
11. Gaya Custom: Kasedhiya.
12. Ukuran Mini: 120pair saben gaya.
13. Sertifikasi: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman: kanthi udhara, segara, pengiriman kanthi cepet.
15. Cara Pembayaran: PayPal, Payoneer, Transfer Bank T / T, Western Union, MoneyGram.
16. Wektu Pangiriman: 14-30 dina kerja, gumantung jumlahe pesenan sampeyan.

MADIHAH bulu wulu bulu mata T72:
1. Atus rambut mink nyata babar blas Bebas.
2. Supaya mripat katon cerah lan apik.
3. Apik kanggo panggunaan pesta lan saben dina.
4. Bisa diilangi nganggo remover mata.
5. Bisa digunakake maneh luwih saka 30times yen digunakake lan diilangi kanthi bener.
6. Kita nyedhiyakake conto gratis 6pair kanggo nyoba, ngisi biaya pengiriman 35USD.
7. Urutan OEM lan ODM pesenan Kasedhiya.

Lasih Rambut MADIHAH digawe saka rambut jaran kelas profesional.
Rambute saka buntut jaran. Pancen gratis kekejeman. Wulu rambut jaran Madihah ngliwati proses sing ketat lan prosedur sterilisasi ultraviolet.
Wulu rambut bulu MADIHAH luwih wicaksana lan gulu tinimbang bulu wulu bulu mili.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com