Indonesian Sunda  aya bulu bulu kuda sesah gratis, MADIHAH T72 bulu bulu bulu.



Rincian Produk:
1. Ngaran Barang: sesah bulu kuda
2. Ngaran Jinis: MADIHAH.
3. Nomer Modél: T72.
4. Bahan Baku: Jaran Kuda, 100% Real Kuda Mink Bulu.
5. Band: Hideung Kapas Band.
6. Jenis: Leungeun Dijieun.
7. Gaya: 3D Multi dilapis, Alam, Alus, Gebu.
8. Length: 13mm.
9. ODM / OEM: Paket ngaropéa sayogi.
10. Lable Pribadi: Desain Logo Pribadi Anjeun (Sadia).
11. Gaya Adat: sayogi.
12. Kuantitas Mini: 120pair unggal gaya.
13. Sértipikat: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman Term: ku hawa, ku laut, pengiriman gancang.
15. Metode Pembayaran: PayPal, Payoneer, T / T Bank Transfer, Western Union, MoneyGram.
16. Waktu Pangiriman: 14-30 dinten damel, gumantung kuantitas pesenan anjeun.

MADIHAH Kuda bulu bulu kuda T72:
1. Ratusan persen nyata mink buuk sakabéhna Bébasan Gratis.
2. Janten panon anjeun katingali saé sareng pikaresepeun.
3. Saé kanggo pesta sareng dianggo sapopoé.
4. Bisa dihapus ku makeup makeup remover.
5. Bisa dianggo deui langkung ti 30times upami aranjeunna dianggo sareng dipiceun leres.
6. Kami nyayogikeun conto gratis pikeun 6pair pikeun nguji, ngeusian biaya pengiriman 35USD.
7. OEM ORI sareng pesenan ODM Sadia.

MADIHAH Kuda Buah Kuda dijieun tina bulu kuda kelas profésional.
Buuk éta tina bagian buntut kuda. Éta sakabéhna kejam bébas. Bulu bulu bulu Madihah ngalangkungan prosés anu ketat sareng prosedur déréduksi ultraviolét.
Mangsa bulu bulu MADIHAH langkung wijaksana sareng mengembang ti sesep bulu bulu ménol.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com