Indonesian Javanese  produsen eyel eyel, manten lash vendor, MADIHAH S1-21.



Rincian Produk:
1. Jeneng Item: paling apik bulu mata
2. Jeneng merek: MADIHAH.
3. Nomer Model: S1-21.
4. Bahan mentah: Wulu, Platus Sedhot Mink Bulu.
5. Pita: Band Cilik Ireng.
6. Tipe: Tangan digawe.
7. Gaya: 3D Multi berlapis, Alam, Lembut, Kelembapan.
8. Length: 15mm.
9. ODM / OEM: Paket sing kasedhiya.
10. Lable Private: Desain Logo Pribadi (Kasedhiya).
11. Gaya Custom: Kasedhiya.
12. Ukuran Mini: 120pair saben gaya.
13. Sertifikasi: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman: kanthi udhara, segara, pengiriman kanthi cepet.
15. Cara Pembayaran: PayPal, Payoneer, Transfer Bank T / T, Western Union, MoneyGram.
16. Wektu Pangiriman: 14-30 dina kerja, gumantung jumlahe pesenan sampeyan.

MADIHAH paling apik bulu mata bulu mata S1-21:
1. Atus rambut mink nyata babar blas Bebas.
2. Supaya mripat katon cerah lan apik.
3. Apik kanggo panggunaan pesta lan saben dina.
4. Bisa diilangi nganggo remover mata.
5. Bisa digunakake maneh luwih saka 30times yen digunakake lan diilangi kanthi bener.
6. Kita nyedhiyakake conto gratis 6pair kanggo nyoba, ngisi biaya pengiriman 35USD.
7. Urutan OEM lan ODM pesenan Kasedhiya.

MADIHAH Mink ngewangi bantuan kanggo nguatake bulu mata nyata:
Sanajan kasunyatan manawa Mink lashes ora duwe bahan khusus sing mbantu mbantu ngrampungake bulu mata, tinimbang maskara, nanging dheweke mbantu mantul supaya tetep sehat uga sehat. Nyatane mascara kalebu bahan-bahan sing mbebayani sing bisa micu bulu mata. Wanita sing wis nggawe lashes Mink tinimbang mascara kanggo wektu sing lawas biasane bisa nglengkap luwih kandel lan uga bulu mata sing luwih sehat. Iki minangka salah sawijining alesan penting kanggo umume wanita ngudhari Mink.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com