Indonesian Sunda  produsén koca mink, borongan lash vendor china, MADIHAH S1-21.



Rincian Produk:
1. Ngaran Barang: sesah bulu paling mink
2. Ngaran Jinis: MADIHAH.
3. Nomer Modél: S1-21.
4. Bahan Baku: Bulu, Persent Peratus Real Mink Bulu.
5. Band: Hideung Kapas Band.
6. Jenis: Leungeun Dijieun.
7. Gaya: 3D Multi dilapis, Alam, Alus, Gebu.
8. Panjang: 15mm.
9. ODM / OEM: Paket ngaropéa sayogi.
10. Lable Pribadi: Desain Logo Pribadi Anjeun (Sadia).
11. Gaya Adat: sayogi.
12. Kuantitas Mini: 120pair unggal gaya.
13. Sértipikat: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman Term: ku hawa, ku laut, pengiriman gancang.
15. Metode Pembayaran: PayPal, Payoneer, T / T Bank Transfer, Western Union, MoneyGram.
16. Waktu Pangiriman: 14-30 dinten damel, gumantung kuantitas pesenan anjeun.

MADIHAH bulu paling ngeureunkeun bulu S1-21:
1. Ratusan persen nyata mink buuk sakabéhna Bébasan Gratis.
2. Janten panon anjeun katingali saé sareng pikaresepeun.
3. Saé kanggo pesta sareng dianggo sapopoé.
4. Bisa dihapus ku makeup makeup remover.
5. Bisa dianggo deui langkung ti 30times upami aranjeunna dianggo sareng dipiceun leres.
6. Kami nyayogikeun conto gratis pikeun 6pair pikeun nguji, ngeusian biaya pengiriman 35USD.
7. OEM ORI sareng pesenan ODM Sadia.

MADIHAH Mink ngeureunkeun bantosan dina nguatkeun sesah anu saleresna:
Sanaos kanyataan yén Mink sesah teu gaduh bahan khusus anu ngabantosan dina hawa bulu mata, sabalikna tina mascara aranjeunna tetep ngabantosan bulu-mata tetep kuat ogé séhat. Éta kanyataan yén mascara diwangun ku bahan-bahan anu ngabahayakeun anu tiasa miceun saré sesah. Awéwé anu ngantunkeun sesah Mink tinimbang mascara kanggo waktos anu lami biasana tiasa sombong langkung kandel ogé sesah anu langkung séhat. Éta mangrupikeun alesan anu penting naha paling awéwé ngagem sesah Mink.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com