Indonesian Javanese  Grosir lombok bebas monyol, yaiku mabur lashes, MADIHAH S1-17.



Rincian Produk:
1. Jeneng Item: paling apik bulu mata
2. Jeneng merek: MADIHAH.
3. Nomer Model: S1-17.
4. Bahan mentah: Wulu, Platus Sedhot Mink Bulu.
5. Pita: Band Cilik Ireng.
6. Tipe: Tangan digawe.
7. Gaya: 3D Multi berlapis, Alam, Lembut, Kelembapan.
8. Length: 15mm.
9. ODM / OEM: Paket sing kasedhiya.
10. Lable Private: Desain Logo Pribadi (Kasedhiya).
11. Gaya Custom: Kasedhiya.
12. Ukuran Mini: 120pair saben gaya.
13. Sertifikasi: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman: kanthi udhara, segara, pengiriman kanthi cepet.
15. Cara Pembayaran: PayPal, Payoneer, Transfer Bank T / T, Western Union, MoneyGram.
16. Wektu Pangiriman: 14-30 dina kerja, gumantung jumlahe pesenan sampeyan.

MADIHAH paling apik bulu mata bulu bulu S1-17:
1. Atus rambut mink nyata babar blas Bebas.
2. Supaya mripat katon cerah lan apik.
3. Apik kanggo panggunaan pesta lan saben dina.
4. Bisa diilangi nganggo remover mata.
5. Bisa digunakake maneh luwih saka 30times yen digunakake lan diilangi kanthi bener.
6. Kita nyedhiyakake conto gratis 6pair kanggo nyoba, ngisi biaya pengiriman 35USD.
7. Urutan OEM lan ODM pesenan Kasedhiya.

Laser lasut dadi wanita sing misuwur
Kabeh wong seneng tampil kaya salah sawijining celebs sing paling misuwur ing planet kasebut lan nempatake bulu mata Mink bakal dadi cara sing efektif kanggo nindakake. Salah sawijining sebab utama sing meh kabeh wanita ngurutake bulu mata iki yaiku alat sing dandanan sing apik banget kanggo acara apa wae. Kajaba iku, gumantung karo alam lan wektu acara, uga bisa nggawe bulu mata luwih tebal uga luwih dawa. Ana uga pilihan kanggo nempel kaping pindho utawa malah nyandhang telung batang kanggo ngono, sampeyan pengin katon mirip karo selebriti.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com