Indonesian Sunda  kekerasan mink sesah gratis, aya mink sesah vegan, MADIHAH S1-17.



Rincian Produk:
1. Ngaran Barang: sesah bulu paling mink
2. Ngaran Jinis: MADIHAH.
3. Nomer Modél: S1-17.
4. Bahan Baku: Bulu, Persent Peratus Real Mink Bulu.
5. Band: Hideung Kapas Band.
6. Jenis: Leungeun Dijieun.
7. Gaya: 3D Multi dilapis, Alam, Alus, Gebu.
8. Panjang: 15mm.
9. ODM / OEM: Paket ngaropéa sayogi.
10. Lable Pribadi: Desain Logo Pribadi Anjeun (Sadia).
11. Gaya Adat: sayogi.
12. Kuantitas Mini: 120pair unggal gaya.
13. Sértipikat: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman Term: ku hawa, ku laut, pengiriman gancang.
15. Metode Pembayaran: PayPal, Payoneer, T / T Bank Transfer, Western Union, MoneyGram.
16. Waktu Pangiriman: 14-30 dinten damel, gumantung kuantitas pesenan anjeun.

MADIHAH bulu paling ngeureunkeun bulu S1-17:
1. Ratusan persen nyata mink buuk sakabéhna Bébasan Gratis.
2. Janten panon anjeun katingali saé sareng pikaresepeun.
3. Saé kanggo pesta sareng dianggo sapopoé.
4. Bisa dihapus ku makeup makeup remover.
5. Bisa dianggo deui langkung ti 30times upami aranjeunna dianggo sareng dipiceun leres.
6. Kami nyayogikeun conto gratis pikeun 6pair pikeun nguji, ngeusian biaya pengiriman 35USD.
7. OEM ORI sareng pesenan ODM Sadia.

Mangsa sesah ngahirupkeun seueur awéwé janten selebriti
Saha waé hoyong katingalina sapertos salah sahiji celebs anu paling terkenal di planét ieu sareng nempatkeun sesah Mink bakal mangrupikeun cara anu épék pikeun ngalakukeunana. Salah sahiji alesan utami naha ampir sadaya awéwé ngiring sesah ieu aranjeunna mangrupikeun déwasa anu hadé pikeun ditabih pikeun acara atanapi acara. Sumawona gumantung kana sipat sareng waktos éta kasempetan, tiasa ogé ngajantenkeun sesebutan langkung ageung ogé. Aya ogé pilihan tina dua kali tumpukan atanapi langkung triple tumpukan jajan upami anjeun badé mirip siga selebriti.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com