Indonesian Javanese  distributor borong eyel eyelash usa, mink eyelash vendor, MADIHAH YX10.



Rincian Produk:
1. Jeneng Item: Bulu bulu mata 3d
2. Jeneng merek: MADIHAH.
3. Nomer Model: YX10.
4. Bahan mentah: Wulu, Platus Sedhot Mink Bulu.
5. Pita: Band Cilik Ireng.
6. Tipe: Tangan digawe.
7. Gaya: 3D Multi berlapis, Alam, Lembut, Kelembapan.
8. Length: 14mm.
9. ODM / OEM: Paket sing kasedhiya.
10. Lable Private: Desain Logo Pribadi (Kasedhiya).
11. Gaya Custom: Kasedhiya.
12. Ukuran Mini: 120pair saben gaya.
13. Sertifikasi: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman: kanthi udhara, segara, pengiriman kanthi cepet.
15. Cara Pembayaran: PayPal, Payoneer, Transfer Bank T / T, Western Union, MoneyGram.
16. Wektu Pangiriman: 14-30 dina kerja, gumantung jumlahe pesenan sampeyan.

MADIHAH 3h mink eyelashes YX10:
1. Atus rambut mink nyata babar blas Bebas.
2. Supaya mripat katon cerah lan apik.
3. Apik kanggo panggunaan pesta lan saben dina.
4. Bisa diilangi nganggo remover mata.
5. Bisa digunakake maneh luwih saka 30times yen digunakake lan diilangi kanthi bener.
6. Kita nyedhiyakake conto gratis 6pair kanggo nyoba, ngisi biaya pengiriman 35USD.
7. Urutan OEM lan ODM pesenan Kasedhiya.

Yen sampeyan ndhaptar MADIHAH mink lashes, kita bisa nawakake sampeyan togter kothak kemasan bulu mata. Sampeyan ngerti yen kita wis nyoba nyedhiyakake lashes mesh digawe kanthi kualitas apik, kita uga wis njaluk panjaluk sing dhuwur banget kanggo kualitas kothak bungkus lash. Yen sampeyan mutusake supaya supaya kothak lan bulu mata, kita bakal ngatasi masalah, biaya pengiriman, wektu lan upaya. Saliyane, kita uga menehi layanan kemasan gratis kaya sing dibutuhake (ngemot bulu mata ing kothak), supaya sampeyan bisa adol luwih dawa karo wektu sing ditemtokake.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com