Indonesian Sunda  distributor borong eyelash borongan, mink eyelash vendor china, MADIHAH YX10.



Rincian Produk:
1. Ngaran Barang: Bulu kacapi bulu 3d
2. Ngaran Jinis: MADIHAH.
3. Nomer Modél: YX10.
4. Bahan Baku: Bulu, Persent Peratus Real Mink Bulu.
5. Band: Hideung Kapas Band.
6. Jenis: Leungeun Dijieun.
7. Gaya: 3D Multi dilapis, Alam, Alus, Gebu.
8. Panjang: 14mm.
9. ODM / OEM: Paket ngaropéa sayogi.
10. Lable Pribadi: Desain Logo Pribadi Anjeun (Sadia).
11. Gaya Adat: sayogi.
12. Kuantitas Mini: 120pair unggal gaya.
13. Sértipikat: INTERTEK SVHC, D-U-N-S DAFTAR.
14. Pengiriman Term: ku hawa, ku laut, pengiriman gancang.
15. Metode Pembayaran: PayPal, Payoneer, T / T Bank Transfer, Western Union, MoneyGram.
16. Waktu Pangiriman: 14-30 dinten damel, gumantung kuantitas pesenan anjeun.

MADIHAH 3d mink bulu mata YX10:
1. Ratusan persen nyata mink buuk sakabéhna Bébasan Gratis.
2. Janten panon anjeun katingali saé sareng pikaresepeun.
3. Saé kanggo pesta sareng dianggo sapopoé.
4. Bisa dihapus ku makeup makeup remover.
5. Bisa dianggo deui langkung ti 30times upami aranjeunna dianggo sareng dipiceun leres.
6. Kami nyayogikeun conto gratis pikeun 6pair pikeun nguji, ngeusian biaya pengiriman 35USD.
7. OEM ORI sareng pesenan ODM Sadia.

Upami anjeun mesen kami sesah MADIHAH mink, kami tiasa nawiskeun anjeun kotak bungkusan bulu mata khusus kanggo togther. Anjeun terang kami parantos nyobian nyayogikeun luhasan mink handmade kualitas luhur, kami ogé ngagaduhan paménta anu langkung tinggi dina kualitas kotak bungkus kami. Upami anjeun mutuskeun pikeun mesen kotak sareng bulu mata ti kami, kami bakal nyalametkeun anjeun seueur masalah, biaya pengiriman, waktos sareng usaha. Salian ti éta, kami ogé nyayogikeun jasa bungkusan gratis sakumaha anu diperyogikeun (loading bulu mata dina kotak), supados anjeun tiasa langkung ngajual sesah kalayan sempet waktosna.

GUANGZHOU MADIHAH TRADING CO.,LTD.

Attn: Madihah Trading.

Major Products: Cosmetics.

Add: No.D201 2nd Floor, Tai An Plaza, No.60 Xing Tai Road, San Yuan Li Street, Bai Yun District, 

         GuangZhou City, GuangDong. China.

Email: info@madihahtrading.com

          gzmadihahtrading@gmail.com

Tel: +86-20-37413090 

Fax: +86-20-37413090

WhatsApp Business: +86-13802760602

WeChat Business: madihahtrading

Facebook: Madihah Trading

Instagram: madihahtrading

http://www.madihahtrading.com